- دسته بندی محصولات
- برندهای محبوب
- لاموس
- راک
- پامسا
- استون پیک
- بینگامتون
- سیچیز
- فلوریدا
- پاو
- هاکاتایی
- موهاوک
- آریزونا
- ام اس
- آمپریال
- هپی
- ورونا
- درباره ما
- ارتباط با ما
ساعت کاری
8 صبح الی 21 شب
تلفن ها
ساعت کاری
تلفن ها
اهواز خوزستان آزادگان
info@Nahal.com
091612365478
شنبه تا چهار شنبه 8 تا 16
انواع سرامیک
سرامیک ها متریال هایی هستند که اغلب از سنگ ها فرآوری می شوند و یا به کمک مواد اولیه ای مانند خاک رس، کاربید، آلومینیوم اکسید و … به صورت قالبی تهیه می شوند. از زمان پیدایش سرامیک ها تحول زیادی در معماری خارجی و داخلی سازه ها ایجاد شد، تا حدی که طراحان و تولیدکنندگان صنعتی به این فکر افتادند که روز به روز بر تنوع این محصولات بیافزایند، امروزه سرامیک ها نه تنها نقش حفاظتی مؤثری در سازه ها دارند بلکه توانسته اند سهم زیادی نیز در زیبایی سازه ها داشته باشند از این رو می توانید در این مقاله از دیجی کاشی با ما همراه باشید تا به بررسی انواع سرامیک بپردازیم. شما عزیزان می توانید قیمت سرامیک کف و کاشی دیوار در طرح ها و رنگ های متنوع را از سایت دیجی کاشی مشاهده نمایید.
همانطور که می دانید سرامیک ها گزینه مناسبی برای پوشش دیوار، کف، داخل فضاهایی مانند استخر و … هستند، از این رو طبیعی است که از لحاظ کاربردی در دسته بندی های مختلفی جای بگیرند اما مسئله ای که مهم است این می باشد که هر کدام از این محصولات که قرار باشد در مکان خاصی قرار بگیرند باید ویژگی خاصی نیز داشته باشند برای مثال سرامیک دیوار باید از متریالی ساخته شده باشد که وزن معقولی برای قرار گرفتن روی دیوار در مدت زمان طولانی داشته باشد. مهمترین تقسیم بندی که این روزها می توان برای سرامیک ها در نظر گرفت به صورت زیر است:
همانطور که اشاره کردیم، سرامیک ها جدا از اینکه نقش پوششی و حفاظتی دارند بلکه در زیبایی فضا نیز بسیار نقش دارند، از این رو امروزه سعی بر این شده است که بر تنوع این محصولات افزوده شود؛ با ما همراه باشید تا به بررسی انواع سرامیک ها از لحاظ محل مصرف اشاره ای مختصر کنیم:
اما این سرامیک ها چرا از لحاظ کاربردی متفاوت هستند؟ تصور کنید قرار است سرامیک مربوطه را در محیط آزمایشگاه یا کارخانه ای مورد استفاده قرار دهید که با مواد اسیدی و شیمیایی بسیاری سروکار داریم، پس طبیعی است که شما باید از سرامیکی استفاده کنید که خاصیت ضد اسیدی داشته باشد، این نوع از سرامیک دارای فرمولاسیونی هستند که نسبت به مواد شیمیایی مقاومت بالایی دارند یا کاشی سرامیک هایی که در فضاهایی مانند کوره قرار می گیرند، باید دارای خاصیت ضد حریق باشند تا بر اثر حرارت ساختار و بافتشان تغییر شکل ندهد و مانند اول باقی بمانند. سرامیک های حمام و سرویس بهداشتی نیز باید در مقابل رطوبت مقاومت بالایی داشته باشند، این در حالی است که سرامیک های استخری نیاز به بیشترین مقاومت در برابر رطوبت دارند. از طرفی سرامیک های استخری اغلب در ابعاد کوچک تر و در رنگ ها و طرح های متفاوت تری عرضه می شوند یا سرامیک های آشپزخانه ای که این روزها در بازارها می بینیم دارای طرح هایی هستند که بسیار متناسب با فضای آشپزخانه هستند از این رو می توانیم بگوییم که سرامیک ها به دلیل کاربردهای متنوعی که دارند باید از طرح و جنس متفاوت تری نیز برخوردار باشند.
ایران یکی از کشورهای قدرتمند در زمینه تولید سرامیک و کاشی است به لطف منابع طبیعی گسترده ای که داریم، توانسته ایم در سال های اخیر بهترین سرامیک ها را در منطقه تولید کنیم و پرچم دار این عرصه باشیم. از مهمترین این کارخانه ها می توانیم به کارخانه “آپادانا سرام” اشاره کنیم که هم اکنون دو دهه است که در عرصه تولید انواع سرامیک و کاشی پیشتاز می باشد و سالانه حجم زیادی از محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر می کند. کارخانه فعال دیگر تکسرام می باشد که حدود 25 سال است که در زمینه تولید کاشی سرامیک با خاصیت ضد اسیدی و ضد رطوبتی فعال می باشد و عمده محصولات وی پرسلان لعاب دار می باشد. الماس کویر یزد مهسران نیز از معروف ترین کارخانه های تولید کاشی و سرامیک است که قدمتی بیش از دو دهه دارد و اغلب محصولات وی سوپر پولیش نانو می باشد از این رو کیفیت سرامیک های تولیدی آنان بسیار بالاست و اغلب در رده صادراتی قرار می گیرند. در حال حاضر کارخانه های بیشماری نیز در حال فعالیت هستند که عمده تراکم آن ها در مناطق کوهستانی که دارای معادن سنگ هستند می باشد.
قیمت نهایی سرامیک ها بسته به پارامترهای مختلفی تعیین می شود که به برخی از آن ها اشاره ای مختصر می کنیم: