- دسته بندی محصولات
- برندهای محبوب
- لاموس
- راک
- پامسا
- استون پیک
- بینگامتون
- سیچیز
- فلوریدا
- پاو
- هاکاتایی
- موهاوک
- آریزونا
- ام اس
- آمپریال
- هپی
- ورونا
- درباره ما
- ارتباط با ما
ساعت کاری
8 صبح الی 21 شب
تلفن ها
ساعت کاری
تلفن ها
در سال های اخیر پاکستان یک اقتصاد روبه رشد را تجربه کرده است ،ایجاد ظرفیت های سرمایه گذاری جدید می تواند از دلایل سرما یه گذاری در این کشور باشد. ایرام نیز به صورت گسترده میزان صادرات خود به پاکستان را رشد داده است،کاشی و سرامیک بعد از قیر و نفت، دومین کالای صادراتی جمهوری اسلامی ایران به پاکستان به شمار می آید.بازار پاکستان و ایران به نحوی مکمل یکدیگر هستند. میزان ارزش صادرات کاشی به پاکستان مبلغ 22،186،539 می باشد که تنها 6,23 در صد از سهم کل صادرات کاشی و سرامیک ایران را به خود اختصاص می دهد.حضور فعال تاجران ایرانی در نمایشگاه های بین المللی صنعت ساختمان پاکستان , تنوع زیا د محصولات ایرانی در بازار 200 میلیون نفری پاکستان می تواند از دیگر دلایل صادرات کاشی به پاکستان بشمار بی آید. طبق گفته های اتحادیه تولیدکنندگان کاشی و سرامیک پاکستان کاشی و سرامیک ایرانی عوارض کمتری نسبت به کاشی های چینی برای ورود به پاکستان پرداخت می کنند.
مشاوران آقای سرامیک به تمام سوالات شما در خصوص صادرات کاشی به پاکستان پاسخ خواهند داد هم اکنون با شماره تلفن 09122243394 تماس حاصل فرمایید. با خیال راحت تامین کالای مورد نیاز خود را به آقای سرامیک بسپارید.
نبود پاکستان به عنوان کشوری صنعتی , متشنج شدن فضای سیاسی به دلیل ایجاد نا آرامی های حاصل از جنگ، می تواند به وفور بر روی میزان حجم صادرات و در آمد عضویت در سازمان تجارت جهانی داشتن تجارت آزاد با کشورهای جنوب آسیا و چین و مالزی،سبب می شود حضور در بازار پاکستان نسبت به دیگر کشورها های همسایه کمی سخت تر باشد. از دیگر مشکلات می توان به حجم بالای قاچاق کالا به این کشور اطلاع داد.